Minusta

Minulla on missio...

Haluan auttaa sinua saamaan lisää itseluottamusta, rentoutta ja varmuutta, jotta sinä voit luoda itsellesi rohkeasti omannäköisen ja merkityksellisen elämän.

Minun polkuni valmentajaksi ja naisten voimaannuttajaksi...


Hei, minä olen Nina Haddadin, coach, valmentaja ja Elinvoimainen Nainen metodin luoja, kanssakulkijasi elämän kasvu- ja muutoskohdissa. Tänä päivänä vahvasti oman elämäni ohjaksissa, mutta näin ei aina ole todellakaan ollut.

Vietettyäni suurimman osan elämästäni selviytymismoodissa, päätin ottaa täyden vastuun itsestäni ja elämästäni. Olen kulkenut henkilökohtaisen voimautumisen matkani kohdaten synkimmät ja syvimmät pelkoni, sekä kokenut syvää paranemista kaikilla tasoilla. Koska minulla ei ollut enää muuta vaihtoehtoa. Kaksi avioliittoa, kaksi avioeroa ja kaksi vakavaa burnout'ia sekä työpaikkakiusaamisen läpikäytyäni olin niin huonoissa kantimissa, että oli pakko pysähtyä arvioimaan elämääni ja katsoa itseäni peiliin radikaalin rehellisesti.

Ensimmäinen askel oli peiliin katsominen...


Olin lopen kyllästynyt omiin tekosyihini, selityksiini ja uhriuteeni. En rakastanut elämääni saati itseäni, mutta päätin yrittää. Halusin kasvaa ihmisenä ja oppia pois haitallisista ja minua rajoittavista ajatus- ja toimintamalleista. Tiesin, että se tulee olemaan haastava, pitkä ja kivinen tie. Siksi päätin ottaa vastaan kaiken avun, minkä sain. 

Valitsin sijoittaa jokaisen liikenevän euron itseni kouluttamiseen. Käytin paljon aikaa, energiaa ja rahaa opintoihin ja valmennustutkintoihin, henkilökohtaisiin mentoreihin ja valmentajiin sekä Suomessa että ulkomailla. Samalla muutoksen tiellä ja kasvun polulla olen vieläkin, sillä valmiiksi ei täällä tulla koskaan. Se kaikki kannatti, moninkertaisesti!

 

Minusta tuli valmentaja...


Oman kamppailuni ja voimaantumiseni myötä minuun on kasvanut kantokykyä ja myötätuntoa auttaa myös muita tällä polulla eteenpäin. Parasta on, että saan tehdä työtä, jonka koen itselleni merkitykselliseksi ja jossa saan jatkuvasti onnistumisen kokemuksia. Tänään elätän itseni yrittäjänä, vapaana työmäärän, ajankäytön ja paikan suhteen. Minulle jää vielä runsaasti aikaa tehdä ja edistää juuri niitä asioita, joista todella nautin ja joistä välitän. Tapaan jatkuvasti mielenkiintoisia ja inspiroivia ihmisiä, joiden kanssa jaan saman arvo-maailman. Kasvu ja kehittyminen on intohimoni.

Haluan omalla työlläni ja esimerkilläni olla luomassa uudenlaista ihmisyyttä, jossa yksilöiden eheytyminen ja voimaantuminen johtaa terveempään ja inhimillisempään vuorovaikutus- ja johtamiskulttuuriin sekä yhteisöllisellä että yhteiskunnallisella tasolla. Kulttuurin muutos alkaa meistä itsestämme ja jokainen on tärkeällä paikalla uuden kulttuurin luomisessa.

 

Elämä tapahtuu kehossa...


Tiedän täsmälleen, miten edistää haluamiani asioita ja mitä se minulta vaatii. Olen kulkenut tämän polun, jotta voisin auttaa muita samojen haasteiden kanssa kamppailevia. Jokainen oppiläksy ja kertausharjoitus on tarvittu. Jokainen käytetty euro on ollut sen arvoinen. Nyt käytän samoja voimallisia tekniikoita auttaakseni muita vapautumaan suorittamisesta ja itsensä pienentämisestä, ja löytämään syvemmän yhteyden omaan kehoonsa ja omaan voimaansa. Olen luonut oman Elinvoimainen Nainen voimauttavan valmennusmetodini kaiken sen pohjalta, mitä olen oppinut, omaksunut, sisäistänyt ja asiakkaideni kanssa toimivaksi testannut, jotta..

  • Sinä voisit päästä vähän helpommalla
  • Sinun ei tarvitsisi käyttää niin paljon aikaa, rahaa ja energiaa
  • Sinun tärkeät tavoitteesi olisivat helpommin saavutettavissa

Olen vuosien varrella saanut kunnian valmentaa monia ihania ja rohkeita naisia omaan voimaansa Elinvoimainen Nainen metodin avulla. Olen saanut todistaa uudestaan ja uudestaan naisten vapautumista erilaisista peloista, epävarmuuksista, haitallisista uskomuksista, itsensä pienentämisestä, arvottomuudesta ja alhaisesta itsetunnosta. Voin käsi sydämellä vannoa, että kasvu tekee ajoittain kipeää, mutta sen kasvun hedelmä on mitä makein. 

Käytän työssäni somaattista lähestymistapaa ja valmennuskokemusta minulle on kertynyt yli 1000h. Minua kiehtoo loputtomasti ihmisen kyky kasvaa, uudistua ja transformoida vaikeatkin elämänkokemukset voimavaraksi, jonka avulla itselle mielekäs ja merkityksellinen elämä on mahdollista. Kaiken elämän ytimessä on keho ja tunteminen. Kehoyhteyden vahvistuminen, tunne-elämän eheytyminen ja voimaantuminen kulkevat käsi kädessä. Autenttinen liike, tanssi ja somaattinen bodywork ovat tärkeä osa valmennustyötäni ja myös omaa viikottaista kehollista harjoitustani.

Kanssakulkijasi elämän kasvu- ja muutoskohdissa!

 

Koulutus:
HCA Master Coach
Integrative Health Coach® 
Certified in Somatic Approach to Healing Trauma
Authentic Leadership & Gestalt Practitioner (2025)
EMCC (European Mentoring and Coaching Council) jäsen

Varaa tapaaminen

Minusta sanottua


"Olet upea, turvallinen, hyvin ammattitaitoinen ja laaja-alainen valmentaja. Sinulle on helppo jakaa syvimpiäkin tuntoja ja koin voivani hyvin vapaasti kertoa koko elämästäni ihan sen kaikilta osa-alueilta. Sinussa on samaan aikaan sekä lempeyttä että vahvuutta ja kannatteluusi on helppo nojata"


"Olet valmentajana erittäin asiantunteva, empaattinen ja lämminhenkinen. Sessiot olivat aina mielenkiintoisia ja välillä haastaviakin. Olet hyvä motivoimaan ja herättelemään ajatuksia erilaisin esimerkein miten voin kasvaa ihmisenä"


"Olet aivan mieletön ja upea coach Nina. En olisi ikinä uskonut mihin kaikkialle tulen kulkemaan tämän valmennuksen aikana ja vaikka välillä oli rankkaa tiesin, että voin luottaa sinuun ja siihen että kuljen koko ajan kohti valoa!"


"Olet ammattitaitoinen, välittävä ja osaava coach. Hallitset prosessin ja osaat soveltaa tilanteen mukaan. Sinussa on paljon viisautta. Muistiinpanosi tapaamisista ovat edelleen aarrearkkuni"


"Rauhallinen, vakaa, turvallinen, jämäkkä, inspiroiva, myötätuntoinen, rakastava, äidillinen, lempeä ja joustava"


"Valmentajana olet läsnäoleva ja tukevasti jalat maassa oleva. Tähän hetkeen maadoittunut. Sinun kanssasi on helppoa avautua keskustelemaan aroistakin aiheista. Luot ympärillesi turvallisen tilan, jossa on luontevaa tulla näkyväksi oman keskeneräisyyden kanssa. Säilytät tilanteessa kuin tilantessa vankan uskon asiakkaaseesi. Kannustat ja työnnät lempeästi eteenpäin. Olet tarkka kuulemaan ja havainnoimaan sekä nostamaan esiin niitä asioita, joita tilanteissa on hyvä huomioida. Ennen kaikkea olet ammattitaitoinen valmentaja, mutta samalla ihminen ihmiselle"


"Olet niin oikealla alalla, oli tosi antoisa valmennus kanssasi. Sydämellinen kiitos!"


"Lempeä, autenttinen, älykäs, empaattinen. Olet aidosti kiinnostunut henkisestä valmentamisesta, se näkyy ja se on tärkeää valmennettavan ja myös sinun onnistumisen kannalta"


"Olet valmentajana empaattinen ja luot ympärillesi turvallisen tilan, jolloin on helppo olla oma itsensä ja tuoda asiat esille sellaisina kuin ne ovat. Olet sopivan jämäkkä ja haastat menemään niillekin alueille, jotka itsestä tuntuvat haastavilta. Annat tähän täyden tukesi, jolloin haastavimpienkin asioiden kohtaaminen ei tunnu ylivoimaiselta. Olet kannustava ja aidosti kiinnostunut valmennettavasta ja hänen prosessista. Teet työtä suurella sydämellä, joka huokuu koko olemuksestasi"

"Nina on integratiivinen valmentaja, joka on herännyt kehon sivuuttamattomaan merkitykseen kaiken elämän keskiössä. Ninaa ajaa ehtymätön intohimoa kasvuun kaikessa sotkuisuudessaan. Se tekee hänestä luotettavan rinnallakulkijan kuoppienkin kohdalla. Hänellä on kyky kietoa lämpöiseen myötätuntoon se, mikä ujosti esiin pyrkii ja jämäkkyyttä suojella elämän ihmettä, joka siitä pikkuhiljaa avautuu"


"Osaat valmennustyösi hyvin. Koen itseni arvokkaaksi!"

 

Jutellaanko?

Jos inspiroidut tarinastani ja haluaisit tietää lisää siitä, miten minä voisin auttaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä!