Varaa aika

Minusta

Hei, olen Nina!

En malta odottaa, että pääsen tutustumaan sinuun ja saan auttaa sinua löytämään elinvoimaisemman, autenttisemman ja rohkeamman tavan elää...

Olen kulkenut saman polun...


Vietettyäni suurimman osan elämästäni selviytymismoodissa, päätin ottaa täyden vastuun itsestäni ja elämästäni. Olen kulkenut henkilökohtaisen eheytymisen matkani kohdaten synkimmät ja syvimmät pelkoni, sekä kokenut syvää paranemista kaikilla tasoilla.
Koska minulla ei ollut enää muuta vaihtoehtoa.

Olin lopen kyllästynyt omiin tekosyihini, selityksiini ja saamattomuuteeni. En todellakaan rakastanut elämääni saati itseäni, mutta päätin yrittää. Halusin kasvaa ihmisenä ja oppia pois huonoista ajatus- ja toimintamalleistani. Tiesin, että se tulee olemaan haastava, pitkä ja kivinen tie. Otin kaiken avun vastaan, mitä sain. 

Päätin sijoittaa jokaisen liikenevän euron itseni kouluttamiseen. Käytin paljon aikaa, energiaa ja rahaa tutkintoihin, henkilökohtaisiin mentoreihin ja valmentajiin sekä Suomessa että ulkomailla. Samalla muutoksen tiellä ja kasvun polulla olen vieläkin. Se kaikki kannatti.

 

Tänä päivänä olen vapaa elämään juuri sellaista elämää, jota haluan ja jota rakastan. Joka päivä, eikä vain hetkittäin ja silloin tällöin...


Tiedän täsmälleen, miten edistää haluamiani asioita ja mitä se minulta vaatii. Olen kulkenut tämän polun, jotta voisin auttaa muita samojen haasteiden kanssa kamppailevia. Jokainen oppiläksy ja kertausharjoitus on tarvittu. Jokainen käytetty euro on ollut sen arvoinen. Nyt käytän samoja voimallisia tekniikoita auttaakseni muita vapautumaan suorittamisesta ja itsensä pienentämisestä, ja löytämään syvemmän yhteyden omaan kehoonsa ja omaan voimaansa. Olen luonut oman valmennusmetodini kaiken sen pohjalta, mitä olen oppinut, omaksunut, sisäistänyt ja asiakkaideni kanssa toimivaksi testannut.

  • Jotta sinä voisit päästä vähän helpommalla
  • Jotta sinun ei tarvitsisi käyttää niin paljon aikaa, rahaa ja energiaa
  • Jotta sinun elämäsi ja unelmasi olisivat helpommin saavutettavissa

Olen vuosien varrella saanut kunnian valmentaa uskomattoman upeita ja rohkeita naisia omaan voimaansa. Olen saanut todistaa naisten vapautumista erilaisista peloista, epävarmuuksista, haitallisista uskomuksista, itsensä pienentämisestä, arvottomuudesta ja alhaisesta itsetunnosta. Voin käsi sydämellä vannoa, että kasvu tekee ajoittain kipeää, mutta sen kasvun hedelmä on mitä makein. Uskon ja tiedän, että voin auttaa myös juuri sinua!

Valmennuskokemusta minulle on kertynyt noin 1000h.

Ihanaa tutustua sinuun!


Lämmöllä,

Nina Haddadin
Coach, valmentaja, Elinvoimainen Nainen

 

Koulutus:
HCA Master Coach
Integrative Health Coach®
Body Mind Energy Balancing Method diplomienergiahoitaja
Yin yoga & Mindfulness Instructor
Certified in Somatic Approach to Healing Trauma

Maksuton alkukartoitus

Varaa minulta 45 min videotreffit, kun haluat keskustella sopisiko valmennus sinulle. Kartoitustapaaminen ei velvoita meitä kumpaakaan jatkotapaamisiin!