Haluatko täsmävinkit, jolla pääset eteenpäin olipa tilanteesi mikä hyvänsä?


Uskotko sattumaan? Minä uskon siihen, että sinä kaipaat muutosta. Ja siksi luet tätä juuri nyt. Eikä se ole sattuma.

Ensimmäinen askeleesi kohti kaipaamasi elämänmuutosta on varata minulta henkilökohtainen maksuton tapaaminenTässä tapaamisessa autan sinua selkeyttämään

  • Mitä oikeasti kaipaat ja mikä on visiosi itsellesi
  • Mikä estää tai hidastaa saamasta mitä haluat
  • Mitä muutoksen tekeminen sinulta vaatii
  • Mikä on seuraava askeleesi

Annan sinulle palautetta sekä vinkkejä, miten voisit edetä haluamaasi suuntaan ja lopuksi tiedämme, voinko auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 

Nina tässä, moi...

Henkilökohtainen rinnallakulkijasi elämäsi kasvu- ja muutoskohdissa. Yli 2000h valmennustunnin kokemuksella voin luvata, että pystyn auttamaan sinua eteenpäin jo yhden tapaamisen perusteella. Jatko riippuu sinusta.

Varaa tästä!

Kerro vähän itsestäsi ja tilanteestasi.

Miten muka vain yksi tapaaminen voisi auttaa?

Tärkein askel on tunnistaa, missä kohtaa oma apu ei enää riitä. Avun pyytäminen silloin, kun on jumissa tai ei osaa itse auttaa itseään, on mitä suurinta viisautta ja itsensä puolella olemista. Kukaan meistä ei pärjää yksin, sillä olemme kaikki sokeita omille piintyneille toimintatavoillemme.

Tässä 45 min tapaamisessa (puhelimitse, zoomissa tai livenä Helsingissä) saat tuntuman siihen, millaista on työskennellä kokeneen valmentajan kanssa sinun tavoitteidesi edistämiseksi. Voin luvata, että saat jo sen avulla uusia oivalluksia ja vastauksia, ja kenties päädymme työskentelemään yhdessä. Et siis menetä mitään, mutta voit olla askeleen lähempänä kaipaamaasi lopputulosta. Eikä se maksa mitään!

Nyt varmaan mietit, onko tässä joku koira haudattuna?

Voin kertoa, että ei ole koiria haudattu minnekään. Kyseessä on minun puoleltani mahdollisuus tutustua sinuun ja saada arvokasta valmennuskokemusta, joka auttaa minua olemaan parempi työssäni. Näitä ilmaisia tapaamisia otan pari kertaa viikossa, ja tämä on osa pro bono työtäni. Haluan uskoa, että sen ansiosta hyvä kulkee juuri sinne, minne pitääkin. 

Minuun voit tutustua lisää täällä:

https://www.elinvoimainennainen.fi/tapaa-valmentajasi

Mitä muut sanovat...

 

Anna P, Helsinki

Sain tukea ja suuntaviivoja oman elämän taitekohdassa. Ajattelin, että jos saan edes yhden oivalluksen, jota en olisi saanut ilman tätä. Satsaus on ollut kannattava!

Pirjo-Liisa, Varkaus

Ymmärsin, mikä auttaa minua pysymään tunteideni todistajana erityisesti epämukavina hetkinä. Nyt on vähemmän piiloteltavaa ja hävettävää, enemmän kohtaamiskykyä.

Heidi V, Espoo

Osaan pitää paljon paremmin rajoistani kiinni kuin aikaisemmin. Minusta tuntuu, että löysin myös uusia supervoimia itsestäni tai ainakin osaan tunnistaa ne nyt paremmin.

Nainen 37v

Lyhyesti sanottuna, olen parempi ihminen. Sekä itselle että muille. Sain nostettua itseni näköalattomasta "kuopasta" oman elämäni ohjaksiin.

Jaana, Vantaa

Pidän tyylistäsi valmentaa. Tuet asioissa, jotka nousee pintaan ja sanot ne tarvittavat asiat, jotka vie sitten eteenpäin. Toimit peilinä ja aina tilanteen mukaan. Et tuomitse tai vähättele, etkä pelkää.

Janne, 36v

Koen, että olet juuri oikea ihminen oikeassa ammatissa. Luontainen kykysi olla lämmin, läsnä sekä se, kuinka herätät luottamusta on todella auttanut minua eteenpäin.