Hei...

Uskotko sattumaan?
Minä uskon siihen, että sinä kaipaat muutosta.
Ja siksi luet tätä juuri nyt.
Eikä se ole sattuma.


Nina tässä, henkilökohtainen valmentaja. Minun intohimoni on auttaa sinua raivaamaan kaikkia niitä sisäisiä esteitä, jotka tulevat kaipaamasi muutoksen tielle. Se tapahtuu itsetuntemusta ja toimintakykyä lisäävään voimauttavan valmennuksen avulla, joka rakentuu kehotietoisuuden ja tunnetaitojen ympärille. Se on toimiva ja tehokas yhdistelmä henkistä (mindset coaching) ja somaattista (kehollista) valmennusta, jonka tiedän noin 1000 valmennustunnin ja asiakastyöni kokemuksella johtavan pysyviin muutoksiin ajatusten, tunteiden, uskomusten ja käytöksen tasolla.

Miltä se sinusta tuntuu?


Kaikki mitä kaipaat, odottaa sinua pelon toisella puolella...


Ensimmäinen askeleesi kohti kaipaamasi muutosta on varata minulta henkilökohtainen maksuton alkukartoitusTässä tapaamisessa autan sinua selkeyttämään

  • Mitä haluat ja mikä on sinun visiosi itsellesi
  • Mikä sinua OIKEASTI estää tai hidastaa saamasta mitä haluat
  • Mitä muutoksen tekeminen sinulta vaatii
  • Mikä on seuraava askeleesi

Annan sinulle palautetta sekä vinkkejä, miten voisit edetä haluamaasi suuntaan ja lopuksi voimme keskustella siitä, miten valmennus voisi auttaa sinua eteenpäin. Tapaaminen ei luonnollisesti velvoita meitä kumpaakaan jatkotapaamisiin, mutta se voi olla alku hedelmälliselle yhteistyölle.

 

Tahdotko siis ottaa ensimmäisen askeleen?
Jatka lukemista...

Jutellaan!

Kerro vähän itsestäsi ja tilanteestasi. Olen sinuun pian yhteydessä tapaamisajan sopimiseksi!

Miten minä voin auttaa sinua?

Tärkein askel on tunnistaa, missä kohtaa oma apu ei enää riitä. Avun pyytäminen silloin, kun on jumissa tai ei osaa itse auttaa itseään, on mitä suurinta viisautta ja itsensä puolella olemista. Kukaan meistä ei pärjää yksin, sillä olemme kaikki sokeita omille piintyneille toimintatavoillemme.

Tässä 45 min tapaamisessa (puhelimitse, zoomissa tai livenä Helsingissä) saat tuntuman siihen, millaista on työskennellä kokeneen valmentajan kanssa sinun tavoitteidesi edistämiseksi. Voin luvata, että saat jo sen avulla uusia oivalluksia ja vastauksia, ja kenties päädymme työskentelemään yhdessä. Et siis menetä mitään, mutta voit olla askeleen lähempänä kaipaamaasi lopputulosta. Eikä se maksa mitään!

Älä mieti enää, vaan ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakaskokemuksia


Sain tukea ja suuntaviivoja oman elämän taitekohdassa. Uusia työkaluja ja toimintatapoja, joita voisi jatkossa hyödyntää. 
Ajattelin, että jos saan edes yhden oivalluksen, jota en olisi saanut ilman tätä. Satsaus on ollut kannattava.

Minulla on enemmän myötätuntoisuutta itseäni kohtaan, mikä auttaa minua pysymään tunteideni todistajana erityisesti epämukavina hetkinä. Vähemmän piiloteltavaa ja hävettävää, enemmän kohtaamiskykyä.

Seison yhtä vahvemmin omilla jaloillani ja päiviin on tullut uudenlaista rytmiä, niin että omaa aikaa enemmän. Osaan helpommin pysähtyä itseni äärelle kun alkaa olemaan epätasapainoinen olo.

Lyhyesti sanottuna, olen parempi ihminen. Sekä itselle että muille. Sain nostettua itseni näköalattomasta "kuopasta" oman elämäni ohjaksiin.

Olen luonut oman elämäntilanteeni uudelleen. Olen uskaltautunut jättäytyä työelämästä ja aloittanut kouluttautumalla uutta polkua. Olen ottanut aktiivisen toimijan rollin elämässäni . Ennen valmennusta olin työuupumuksen takia sairaslomalla. Oma suhtautumiseni omaan elämäntilanteeseeni on myös muuttunut. On helpompaa hyväksiä tämä hetki, nämä tunteet, tämä elämä. Tämä kohta, missä nyt elämäni näyttäytyy tällaisena.

Osaan pitää paljon paremmin rajoistani kiinni kuin aikaisemmin. Tämä liittyy niin ajankäyttöön kuin siihen emotionaaliseen taakkaan, jota helposti otan muilta ihmisiltiä kantaakseni. Olen saanut myös todella hyviä vinkkejä arkeen, jotta voisin niin henkisesti kuin fyysisesti paremmin. Minusta tuntuu, että löysin myös uusia supervoimia itsestäni tai ainakin osaan tunnistaa ne nyt paremmin.

Olen saanut enemmän varmuutta jatkaa tällä omalla polulla. Yhteys omaan itseen ja omaan voimaan on vahvistunut.

 Pidän tyylistäsi hoitaa asioita. Annat tilaa minulle kertoa juttuja, jotka nousee pintaan ja sanot ne tarvittavat asiat, jotka vie sitten eteenpäin. Toimit peilinä ja aina tilanteen mukaan. Et tuomitse tai vähättele, etkä pelkää. Kiitän tähänastisesta ja mielelläni jatkan matkaa tästä eteenpäinkin sinä tukena.

Olet valmentajana hurjan myötäelävä ja myötätuntoinen. Oivaltava ja tarkkanäköinen. Olet hyvä kuuntelemaan ja teet hyviä kysymyksiä, jotka pakottivat minut pysähtymään ja miettimään, mitä oikeasti ajattelen ja tunnen. Olet myös hurjan ammattitaitoinen ja asiantunteva. En olisi voinut toivoa valmentajalta enempää.

Opin olemaan rauhallisempi ja armollisempi itseäni kohtaan. Sisäistä kasvua oikeaan suuntaan. KIITOS, Nina